dilluns, 13 d’abril del 2015

Frases amb ànima


       Visita la següent pàgina https://twitter.com/frasesambanima, tria 5 frases que més t'agradin, amb les seves imatges corresponents i explica'n el seu significat. Llavors en tries la frase que més t'apassioni de les 5 triades.

 Les persones sensibles viuen intensament les emocions, les positives i les negatives, perquè deixen que parli l'ànima:Les persones lo que fan es tenir emocions positives o negatives perque hi intervengui l'ànima.

Resultado de imagen de emociones positivas y negativas


 Ens fa sentir molt bé q algú ens pugui estimar per com ens veu, però ens sentim segurs quan algú ens estima pel q som:Es fa sentir molt be quant s'estima a una persona,i nosaltres es sentim segur quant una persona ens estima a nosaltres pel que som.Resultado de imagen de querer a alguien




 De vegades estem tan compromesos per complaure als altres, que ens oblidem de complaure'ns a nosaltres mateixos:Esteim tan ocupats en complaure als altres que ens compleuren a nosaltres.
 Resultado de imagen de hacer favores


 Quan vulguis descobrir a una persona, no escoltis les seves paraules, observa el seu comportament:quant ens interessi una persona no la tenim que escoltar les seves paraules es veure el seu comportament.


Resultado de imagen de descubrir a la gente

 La millor forma de demostrar la intel·ligència humana és l'habilitat de saber analitzar el nostre entorn sense jutjar:La  millor manera de ser intel·ligent es analitzar lo que hi ha al nostre alrededor.

 Resultado de imagen de mirar alrededor




M'apassiona la frase número 2.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada